Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό κόσμο και τον κόσμο της showbiz, στο πελατολόγιο κυκλώματος πορνείας και ναρκωτικών.

- Ένας πρώην λιμενικός και ένας 34χρονος ληστής τράπεζας οι επικεφαλής της οργάνωσης, που προωθούσαν σε πελάτες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, τα ναρκωτικά και τις γυναίκες που είχαν ζητήσει για νύχτες οργίων.
- Με ταχύπλοο από την Αθήνα η μεταφορά κοκαΐνης, χασίς, μεθαμφεταμίνης και "μοντέλων" για το πελατολόγιο της Μυκόνου.
Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση και ιδιαίτερα για το περιεχόμενο της "ατζέντας" με τα ηχηρά ονόματα, που βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών.
Ονόματα που "ανήκουν" στον επιχειρηματικό κόσμο και τον κόσμο της showbiz, που έρχονταν σε επαφή με τα μέλη της οργάνωσης για να προμηθευτούν ναρκωτικά και να κανονίσουν "πάρτυ", με γυναίκες της αρεσκείας τους.
Τόσο οι γυναίκες, όσο και τα ναρκωτικά έρχονταν με ταχύπλοα από διάφορες περιοχές, κυρίως από την Αθήνα.
Οι συλληφθέντες, υπό την κάλυψη της νόμιμης δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης τουριστών του νησιού (ανεύρεση καταλυμάτων και σκαφών αναψυχής, καθώς και κρατήσεις θέσεων σε κέντρα διασκέδασης) και εκμεταλλευόμενοι το ευρύ πελατολόγιό τους, προμήθευαν άτομα κυρίως μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, με ναρκωτικά και γυναίκες έναντι υψηλής χρηματικής αμοιβής. Πεδίο δράσης τους τα κέντρα διασκεδάσεως, τα μπαρ, τα διάφορα ξενοδοχεία, οι χώροι εστίασης τουριστών και τα σκάφη αναψυχής του νησιού.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και στις κατ' οίκον έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία, βρήκε και κατέσχεσαι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, όπως επίσης ένα Ι.Χ αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, ενώ ερευνάταικαι η περίπτωση εμπλοκής περισσοτέρων ατόμων στην σπείρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...