Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πρωτοσέλιδα διαρροών και ..προεκλογικών (;) υποσχέσεων!

forologiaΚαι μετά μας λέτε ότι δεν έρχονται εκλογές…

Τα περισσότερα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων γράφουν σήμερα ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει φοροελαφρύνσεις για τον κόσμο.

Μειώσεις που θα μας έρθουν όμως, μετά την οριστική αποχώρηση της τρόικα, αν πιάσουμε τους στόχους των εσόδων, αν δεν ταράζουν την πορεία των μεταρρυθμίσεων, αν, αν…



6

2541 3  

Γιατί υποψιαζόμαστε ότι η χρονική στιγμή των διαρροών έχει να κάνει και με κάτι άλλο, πλην του να μας πείσει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από αυτό τον παρατεταμένο «γάμο» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι οι έξι φόροι που θα πρέπει να πληρώσετε μέχρι το τέλος του έτους, για να μπουν 11 δις στα κρατικά ταμεία, θα πιάσουν τόπο. Σκιστείτε δηλαδή να πληρώσετε, δώστε μας ό,τι σας έχει απομείνει και μετά θα σας ελαφρύνουμε φορολογικά, αφού ξέρουμε ότι δεν έχετε τίποτα ακόμα να μας δώσετε...

 από economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...