Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η θέση της συγκυβέρνησης μέσω Γεωργιάδη για τις απολύσεις...«αδιανόητο να μην συνεχιστούν οι απολύσεις»

Γράφει ο petrosdiver. 
Είναι γνωστός πλέον ο τρόπος με τον οποίο η συγκυβέρνηση κάνει τις απολύσεις. Δημιουργούν πρώτα τις λεγόμενες "δεξαμενές" από εργαζόμενους, με πρόσχημα διάφορες κινητικότητες, διαθεσιμότητες και άλλες κοσμητικές μ@k@κίες και όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, δηλ. όταν έλθει η ώρα να εκπληρωθεί η εντολή της Τρόικας, στην οποία έχουν συμφωνήσει, γίνονται οι απαιτούμενες απολύσεις. 
Έτσι και τώρα με αφορμή την υποτιθέμενη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κ. Μητσοτάκη και Α. Λοβέρδο, αναφορικά με το ζήτημα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε κανένα περιθώριο παρανόησης, για το τι πρόκειται να συμβεί. 
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε "αδιανόητο" το ενδεχόμενο υποχώρησης της κυβέρνησης όσον αφορά τις διαθεσιμότητες και θεωρεί τις μεταρρυθμίσεις ως "μοναδική επιλογή" διότι "διαφορετικά θα καταστραφεί η χώρα". 
Ξέρετε τώρα, "θα πέσει ο ουρανός και θα μας πλακώσει", "θα σταματήσουν οι γελάδες να κάνουν γάλα", "θα 'ρθουν οι κομμουνιστές και θα μας πάρουν τα σπίτια", "θα μας εξορίσουν απ' την Ευρώπη", "θα γίνουμε η αιτία να καταστραφεί το Ευρώ και η παγκόσμια οικονομία" και άλλα πολλά. 
Για όλους αυτούς τους λόγους και αφού έκανε τις απαραίτητες εξισώσεις χρησιμοποιόντας τα ανώτερα μαθηματικά του Αρχιμίδη, του Ευκλείδη, του Πυθαγόρα , του Θαλή, της Υπατίας,της Θεανώς και της Πολυγνώτης, ο κ. Γεωργιάδης συμπεραίνει ότι ο Πρωθυπουργός κ. Ευάγγελος Σαμαράς έχει μόνο μία και μοναδική επιλογή. 
Να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις (σσ. ξεπούλημα της χώρας, απολύσεις,κλπ.), διότι όπως και ο ίδιος δήλωσε, "Αν πισωγυρίσει, ούτως ή άλλως και η χώρα θα καταστραφεί και η κυβέρνηση θα πέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...