Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΙ και από την κ. ΜΑΝΔΡΕΚΑ. Να εξαιρεθεί ο ΕΝΦΙΑ και ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ από την ρύθμιση των 100 δόσεων.

Γράφει ο petrosdiver.
MΕ 147 NAI,  112 ΟΧΙ και 2 ΠΑΡΩΝ επι συνόλου 261 βουλευτών, πέρασε η τροπολογία που εξαιρεί, κατ επιταγή της τρόικας, τον ΕΝΦΙΑ και τον φόρο εισοδήματος από την ρύθμιση των 100 δόσεων. 
Και για να μην ξεχνιόμαστε ...
Μια εκ των 147 που είπαν ΝΑΙ στην τροπολογία και η βουλευτής του νομού μας η κ. Μανδρέκα. 
Η οποία δεν μπορεί να πει ποτέ ένα όχι ή τέλος πάντων να δηλώσει έστω μια φορά παρών, όταν καλεί η φωνή της παράταξη.
Παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν  κατάφερε να ψελλίσει κάποιες φράσεις σχετικά με τις αδικίες του ΕΝΦΙΑ, για εσωτερική κατανάλωση φαντάζομαι, όταν ήρθε η ώρα τα ξέχασε όλα και όπως συνηθίζει να κάνει πάντα, ψήφισε ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ, ενάντια στο συμφέρον του λαού που τόσα έχει υποστεί και συνεχίζει να υφίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...