Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ...ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ 40 € ΤΗΝ ΩΡΑ.

by petrosdiver.
Τι κι αν η φτώχεια έχει χτυπήσει κόκκινο. Τι κι αν αυτοκτονεί κόσμος από απελπισία. Τι κι αν όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν. Αυτοί τον χαβά τους.
"Σαν να μην τέλειωσε ποτέ, σαν να μην πέρασε μια μέρα" που λέει και το λαϊκό άσμα. Όλοι στην κοσμάρα τους. Και μιλώ για τους 300 της βουλής. Το πόσο ξεκομμένοι από την κοινωνία και την καθημερινότητα είναι  οι "εθνοπατέρες" μας το γνωρίζουμε και το βλέπουμε κάθε στιγμή της ημέρας.
Και αν δεν το βλέπουμε εμείς φροντίζουν να μας το δείχνουν αυτοί. 
Και για να μη μακρηγορώ σας λέω τούτο. Στα πλαίσια επιμόρφωσης των εθνοπατέρων, που καθιέρωσαν οι ίδιοι, τους προσφέρεται η δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών (!!!)  Καλό εεεεεε!!!!!!!
Το ενδιαφέρον όμως και η είδηση δεν είναι αυτό. Το ενδιαφέρον και η είδηση έγκειται στο ότι οι καθηγητές που θα παραδίνουν τα μαθήματα θα πληρώνονται με 40 € ΤΗΝ ΩΡΑ. Ποσό το οποίο οι ίδιοι πάλι οι βουλευτές καθιέρωσαν.
Χρήματα τα οποία δεν δίδονται ούτε καν στον ιδιωτικό τομέα.
Στο δια ταύτα κάποιοι εκπαιδευτικοί θα παίρνουν ...τα μόρια του Λοβέρδου και κάποιοι άλλοι τα 40 € ανά ώρα διδασκαλίας.
Και φυσικά θα αποτελούσε ατόπημα να νομίσει κανείς  ότι θα υπάρξει το ενδεχόμενο να "βολευτούν" και τίποτα εκπαιδευτικοί που είναι "δικά τους" παιδιά. Τέτοια πράγματα στην βουλή των Ελλήνων ΔΕΝ γίνονται ...Σωστά; !!!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Oι εκλογές είναι μια ανάσα μακριά . Δεν θα αργήσουν να νιώσουν τι λαϊκή οργή.

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...