Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πολίτες στο Προσκήνιο: Δελτίο Τύπου για την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για το Νοσοκομείο.

       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Επιτυχής κρίνεται η  κινητοποίηση των συμπολιτών μας (συγκέντρωση στον κόμβο εισόδου της Άμφισσας και πορεία προς την κεντρική πλατεία της πόλης), που έγινε με πρωτοβουλία του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Άμφισσας και στόχο είχε  να δηλωθεί  δυναμικά η  αντίθεση  όλων μας  στην δρομολογημένη (ως φαίνεται) κατάργηση του νοσοκομείου της Άμφισσας και η πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε την διάσωσή του.

Η δημοτική μας παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»  χαιρετίσαμε την κινητοποίηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας,  δηλώσαμε την συμπαράσταση και στήριξη του αγώνα τους, η οποία  μας αφορά όλους,  όπως και οτι θα στηρίξουμε κάθε μελλοντικό  τους  αγώνα, που θα αποβλέπει στο να ανακόψει την πορεία προς το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας και των Κέντρων Υγείας.

       Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» είμαστε οι μόνοι που  επί 4 χρόνια, κινητοποιώντας τους δημότες και φέρνοντας επανειλημμένα το θέμα του Νοσοκομείου στο δημοτικό συμβούλιο,    προσπαθήσαμε να μη φτάσουν τα πράγματα στη σημερινή οριακή κατάσταση.

     Όμως  η αποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση του Κρατικού Νοσοκομείου της  Άμφισσας, όπως και όλου του δημόσιου συστήματος υγείας,  συνεχίστηκε  και  οδηγούμαστε πλέον ευθέως σε  θυσία του νοσοκομείου μας στο βωμό της  ιδιωτικοποίησης της υγείας.  Σ’αυτό ακριβώς αποβλέπουν οι κυβερνητικές επιλογές για την υγεία και  αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής θα είναι η πλειοψηφία των δημοτών να μην έχουμε  πρόσβαση στις δομές Υγείας.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,  πρέπει να διασφαλιστεί η σωστή  λειτουργία και ο δημόσιος χαρακτήρας του Νοσοκομείου μας.

ΙΣΩΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανακόψουμε την πορεία προς το κλείσιμο του νοσοκομείου μας.



ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.


Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...