Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΠΙΤΩΣΕ ΤΗ "ΓΑΖΕΛΑ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Η ξανθιά του υπουργού!!!


Και για να μην γίνει καμμία παρανόηση, να ξεκαθαρήσω ευθύς εξ αρχής οτι δεν μας αφορά που ή πως χρησιμοποιεί το "μόριό του" ο υπουργός. 
Μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ για το που πάνε τα χρήματα του Ελληνικού λαού και το πως χρησιμοποιεί την θέση του... ως υπουργός.Η ξανθιά λοιπόν μηχανή του sex η οποία έχει ήδη πετάξει τα μάτια έξω του γνωστού μπούγκα-μπούγκα γαλάζιου πολιτικού, ο οποίος κατέχει θέση - κλειδί στην βουλή των Ελλήνων - πλήρωνε μακάκα Έλληνα - και η οποία στην συνέχεια προσπάθησε μεν απέτυχε δε,  να θεραπεύσει την κατάθλιψη γνωστού τηλεστάρ, παρά τις ηδονές που του προσέφερε, αποφάσισε να πλουτήσει το βιογραφικό της συνεχίζοντας τις "σπουδές" της με εν ενεργεία υπουργό αυτή την φορά. 
Φαίνεται οτι η νεαρά είναι τόσο καταφερτζού ή τόσο θεοκόματος, που ήδη η υπουργάρα μας της νοίκιασε σπίτι κοντά στο υπουργείο.
Επειδή όμως "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" και επειδή η ζήλια και η κακιές γλώσσες είναι άτιμο πράγμα, κάποιος/οι φρόντησε/αν να το μάθει η απατημένη ελαφίνα - σύζυγος του υπουργού, (όπως έμαθε και διάφορα άλλα «κατορθώματα» του συζύγου της) και ήδη έκλεισε δικηγόρο για να ζητήσει διαζύγιο.
Στην περίπτωσή πάντως της ξανθιάς γαζέλας , ισχύει απόλυτα η παροιμία ότι <<το μουνί σέρνει καράβια>>  ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σαπιοκάραβα σαν την συγκυβέρνηση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίων, την οποία επιχειρεί να στηρίξει με εκβιασμούς ο Τζόνι Γουόκερ Γιουνκέρ, το Αφεντικό των Παγκόσμιων Φοροφυγάδων που φιλοξενεί το Λουξεμβούργο.
Τύποι σαν τον Γιουνκέρ έχουν βγει παγανιά για να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες, κάνοντας ευθείες παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας, υποδεικνύοντας μέχρι και ποιούς πολιτικούς πρέπει να εκλέξουμε, μην τυχόν και πάψουμε  να είμαστε πειραματόζωα στο έλεος ενός διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...