Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Κόλαφος ο Ραντ Πωλ για την εγκληματική υποψηφιότητα της Χίλαρι

 by olympiada

ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ, που είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, έκρινε σήμερα ότι η θητεία της Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον στο υπουργείο Εξωτερικών θέτει αμφιβολίες όσον αφορά την καταλληλότητά της για την προεδρία της χώρας.
Η Χίλαρι Ρόνταμ αναμένεται ότι θα ξεκινήσει σήμερα και επισήμως την εκστρατεία της για να λάβει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2016,
από την στρατηγικής σημασίας πολιτεία της Άιοβα.
Ο Πολ Ράντ επανέλαβε τις επικρίσεις που είχαν διατυπωθεί και στο παρελθόν, για τους χειρισμούς της Ρόνταμ στην επίθεση που είχε δεχτεί το προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης το 2012, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας Αμερικανός διπλωμάτης και δύο πράκτορες. Έθεσε επίσης ξανά το θέμα των χορηγιών, από ξένες χώρες, στο ίδρυμα που έχουν ιδρύσει η ίδια και ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον.
«Υπάρχει προϊστορία με τους Κλίντον που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου», είπε ο γερουσιαστής από το Κεντάκι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Το γεγονός ότι το Ίδρυμα Κλίντον δέχτηκε συνεισφορές από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, η οποία κατακρίνεται για τις διακρίσεις που επιβάλλει σε βάρος των γυναικών, «καθιστά δύσκολο να εμφανιστεί ειλικρινές το μήνυμα» της Χίλαρι Ρόνταμ, είπε ο Πολ.
Αναφερόμενος στο θέμα της Βεγγάζης και την ανεπαρκή, όπως κρίνουν οι Ρεπουμπλικάνοι, αντίδραση της Ουάσινγκτον στις απειλές που δεχόταν το αμερικανικό προξενείο, ο Πολ αναρωτήθηκε αν η Κλίντον, ως ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων «θα βρίσκεται εκεί όταν θα της τηλεφωνήσουν στις 3 τα ξημερώματα;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...