Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κατάλαβες τωρα; Ένα βήμα πριν την καταστροφή, Ολλανδικά συνταξιοδοτικά ταμεία. Θα τα σώσουμε και αυτά;

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.
Αυτά συμβαίνουν στην Ολλανδία και σε εμάς μας κουνάει το δάκτυλο ο Ολαλνδός Jeroen Dijsselbloem Η ολλανδική Κεντρική Τράπεζα (DNB), η οποία επίσης εκπληρώνει τον ρόλο του ρυθμιστή, έχει ξεκινήσει μια έρευνα στα ολλανδική συνταξιοδοτικά ταμεία.
Σύμφωνα με DNB, η έρευνα επικεντρώνεται σε διεργασίες και δραστηριότητες των ολλανδικών συνταξιοδοτικών ταμείων τα οποία θα μπορούσαν να εκτεθούν σε καταστροφή και να προλάβει τυχόν κινδύνους.
Η ρυθμιστική αρχή επιβεβαίωσε ότι κάποια συνταξιοδοτικά ταμεία θεωρούνται ότι έχουν προφίλ υψηλού κινδύνου, αλλά δεν αναφέρε συγκεκριμένα ονόματα.
 

http://www.investmenteurope.net/regions/benelux/dnb-casts-critical-eye-on-dutch-pension-funds/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...