Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κάντε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος μήπως και ησυχάσουμε!!!

Ολλανδός πολιτικός (;) δημοσίευσε στο Twitter τον διάλογο που είχε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ με Ολλανδούς βουλευτές.

Ερώτηση: Είστε έτοιμοι για ένα Grexit;

Απάντηση Ντάισελμπλουμ: Ναι. Ολλανδία και Ευρωζώνη είναι προετοιμασμένες για τέτοια ενδεχόμενα.

Και εν συνεχεία μας υπέδειξε και το τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε λέγοντας ότι «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξοδεύει λιγότερο χρόνο σε συνεντεύξεις και περισσότερο στο να αποφύγει την άβυσσο. Η χρονοβόρα διαδικασία είναι κακό για τις ελληνικές τράπεζες». 

Μια και όλοι έχουν συνηθίσει πλέον να μας νουθετούν και να μας υποδεικνύουν τι να κάνουμε για να "σωθούμε", θα κάνω και εγώ την δική μου πρόταση και που ξέρεις μπορεί να βγει σε καλό. Προτείνω λοιπόν μόλις λήξη η θητεία του Ολλανδού στο σημερινό του πόστο, να έρθει στην Ελλάδα, να του παραδώσει ο Αλέξης τον πρωθυπουργικό θώκο, μήπως και  ησυχάσουμε επιτέλους από τις μαλακίες που ακούμε καθημερινά απο το στόμα του.

 petrosdiver.blogspot

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...