Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ (και εκπρόσωποι) ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Η ιστορία έχει ως εξής:
Το νομοσχέδιο για την «Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική, Οργάνωση της Επικοινωνιακής Διπλωματίας και Σύσταση Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας και Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης» προκάλεσε ίλιγγο στους καναλάρχες όταν το κείμενο είδε το φως της δημοσιότητας. 

Αυτό όμως που ενόχλησε ιδιαίτερα τους καναλάρχες της διαπλοκής ήταν ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη τους. Αμέσως άρχισαν οι ασκήσεις επί χάρτου, έτσι κατέληξαν σε μια σειρά αποφάσεις μεταξύ των οποίων και η συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Πάνος Κυριακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ο Νίκος Πεφάνης, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ Στρατής Λιαρέλλης, ο Ταμίας του ΔΣ Κώστας Κιμπουρόπουλος, και τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Φουρλεμάδης και Γιώργος Ζώης.  
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τα μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ διατύπωσαν τις θέσεις της Ένωσης για το σχέδιο νόμου, ενώ παρουσιάστηκαν τα ευρήματα της μελέτης που πραγματοποίησε η PWC με θέμα τα Αδειοδοτικά Πλαίσια της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και τις Εξελίξεις και τις Τάσεις της Διαφημιστικής Δαπάνης στη χώρα μας.  
 Αν αυτό το σκηνικό δεν είναι η επιτομή της Αριστοφανικής κωμωδίας τότε δεν ξέρω τι είναι κωμωδία.Αυτή η συνέντευξη κατάφερε και επισκίασε τα πάντα. Ακόμη και την άφιξη της "Δρακουλέσκου".
  (Από την Ιόλη Πιερίδη)
Ποιά ομιλία Τσίπρα στη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και απίδια μάντολες;
Ποιο κομμάτι του εξαφανισμένου Μπόινγκ;
Μία δεν πιάνουν όλα αυτά μπροστά στον πυργοδεσπότη Στρατή Λιαρέλη. Ο Στρατής, ο Κιμπουρόπουλος και ο Κυριακόπουλος ήταν όλα τα λεφτά του σημερινού καύσωνα.
Τα 3 αυτά παληκάρια είναι η χαρά του μανικιούρ-πεντικιούρ.
Και αυτοί οι 3 φραπεδόμαγκες-τραχανοπλαγιάδες αντιπροσώπευαν τους βαρύγδοπους Ελληνες καναλάρχες σε συνέντευξη τύπου για το Νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η Ενωση Χασαποτεβαρνιάρηδων Χασιάς θα επέλεγε πιο σοβαρούς εκπροσώπους για να μιλήσουν.
Τα βαριά ονόματα των Ελλήνων καναλαρχών ήτοι Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Κουρής, Βρυώνης, Κυριακού έστειλαν αυτούς τους 3 παλαιοπασόκους-παραλίες για να κοινοποιήσουν στο κοινό τις ενστάσεις τους για το νομοσχέδιο του Παππά.
Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα, ρε κορόιδα. Πάρτε το χαμπάρι.
Εκτός κι αν οι Λιαρέλης, Κυριακόπουλος και Κιμπουρόπουλος είναι μανούλες στο στο παρασκήνιο και με άκρες στην κυβέρνηση ώστε το σώου να γίνεται για τα μάτια του κόσμου.
Μιλάμε για φραπεδομαγκιά εθνικής εμβέλειας.
Ο καναλάρχης Λεωνίδας με τις ψησταριές ξέρει περισσότερα γράμματα από τον Λιαρέλη και τους άλλους δύο εκπροσώπους των καναλαρχών.
Αυτός έπρεπε να βγει μπροστά ώστε να υπερασπσιστεί τους αγωνιζόμενους θαλασσοδανεισμένους έλληνες καναλάρχες εθνικής εμβέλειας. Κι ο Μαλέλης που νίκησε το τέρας της κατάθλιψης.
Αμα βλέπεις τον Κιμπουρόπουλο, τον Κυριακόπουλο και τον Λιαρέλη δεν χρειάζεται καν να παρακαλουθήσεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών. Γνωρίζεις εκ των προτέρων.
Χάθηκε ρε μπαγάσηδες καναλάρχες να αναθέσετε στη Μενεγάκη, τη Σάσα Σταμάτη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιλήσουν για τα κανάλια;
Η Σάσα μάλιστα είναι Σιμόν Ντε Μποβουάρ μπροστά στον Μαλέλη. Σοβαροί να είσαστε.
Βέβαια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Μενεγάκη είναι σε διακοπές.
Σιγά μην άφηναν τη θερινή κάψα για να μιλήσουν στα βουκόλια τους δημοσιογράφους για τον νταλκά των καναλαρχών.
Η σημειωλογία όμως είναι το θέμα. Ο Κυριακού που άνοιξε κανάλι για χάρη της Μενεγάκη και ο Κοντομηνάς που κρατάει το μαγαζί για να απολαμβάνει το θρόισμα από τις ξανθές πεταλουδίτσες καθώς φτερουγίζουν δίπλα του έχουν στην υπηρεσία τους και τους αντίστοιχους αυλικούς να τους φτιάχνουν τη μέρα. Να λένε τις παρόλες τους και να διασκεδάζουν την αφόρητη πλήξη του να παίρνεις ένα σκασμό εκατομμύρια θαλασσοδάνεια και να ντιλάρεις κάθε σεζόν με την διαφήμιση.
Εν ολίγοις ο Νίκος Παππάς έβγαλε σε διαβούλευση το Νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες και το διαβουλεύεται με τον Κιμπουρόπουλο, τον Κυριακόπουλο και τον Λιαρέλη.
Δεν παίζεται αυτή η πουτάνα η χώρα…


http://kourdistoportocali.com/post/45819/kanalarxes

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...