Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Νέα σύγκρουση στο δρόμο Ιτέας - Αντιρρίου, με σοβαρό τραυματισμό 18χρονου

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα από το τελευταίο τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λιβαδειάς - Άμφισσας κοντά στους Δελφούς, με τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου και είχαμε και νέο ατύχημα. Αυτή την φορά  το τροχαίο έγινε στο δρόμο Ιτέας - Αντιρρίου, κοντά στη Γλυφάδα Φωκίδας.
Πιο συγκεκριμένα στις 11:45΄ το πρωί του Σαββάτου ο 18χρονος δικυκλιστής συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος.
Δυστυχώς ο 18χρονος, ο οποίος σημειωτέον δεν φορούσε κράνος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Ναυπάκτου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας. Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...