Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – αναμένεται στις 4 το Eurogroup με το ΔΝΤ να δηλώνει οτι δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα

…αν δεν υπάρξει σαφής αναφορά για το χρέος.

Με ψήφους 222 υπέρ, 64 κατά και 11 παρών επί 297 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε στη βουλή η «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης».

Απώλειες για το ΣΥΡΙΖΑ οι 47 διαφοροποιήσεις  βουλευτών, εκ των οποίων 34 ψήφισαν «όχι», 12 «παρών», ενώ απουσίαζε ο Γιώργος Ακριώτης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πλέον 120 βουλευτές. Έκπληξη αποτέλεσε το «παρών» του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου.

 Στις 4 μμ έχει προγραμματιστεί το Eurogroup για την έγκριση του προγράμματος «διάσωσης» του ESM για το 3ετές συνολικό δάνειο των 86 δισ. ευρώ, με το ΔΝΤ να δηλώνει πως θα συμμετάσχει μόνο μετά από συμφωνία για ελάφρυνση του χρέος ύστερα από την πρώτη αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...