Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ψήφο Εμπιστοσύνης; Χα!

by πιτσιρίκος  
Ψηφίστηκε λοιπόν το πρώτο «αριστερό» μνημόνιο. 
Ο Τσίπρας και οι συν αυτώ δεν δίστασαν να βάλουν ταφόπλακα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στη λαϊκή υποστήριξη και την εξουσία που αυτό τους εξασφάλισε, στο μεγαλειώδες ΟΧΙ του 61,3% του δημοψηφίσματος. Και φυσικά, αμέσως μετά τη συνθηκολόγηση του Ιουλίου, το πρώτο που έκανε το κυβερνητικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εξαπολύσει πόλεμο σε όποιον αντιτίθεται!
Όποιος τολμά να επιμένει στις εξαγγελίες του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, όποιος επιμένει ότι "μνημόνιο=θάνατος" για την ελληνική κοινωνία, ακόμα κι αυτοί που το έλεγαν αλλά εμφανώς στήριζαν ακόμα τον ίδιο τον Τσίπρα (Ζωή, Γιάνης) γίνονται καθημερινά βορά στα νύχια του νεότευκτου αυριανισμού του Τσίπρα!

Το πρόσφατο εμετικό εξώφυλλο της εφημερίδας Kontra του Κουρή (ναι, ναι του ίδιου της άλλοτε κραταιάς Αυριανής, γιατί η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως άθλια φάρσα) εναντίον της Κωνσταντοπούλου αποτελεί το σύνθημα για την επιστροφή του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ υπό τη σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ! 

Το πιο άθλιο, εμετικό, άρρωστο κομμάτι της δημοσιογραφίας και της κοινωνίας, αυτό που στοχοποιεί ιδέες και την ελευθερία σκέψης των πολιτικών (και του λαού κατ’ επέκταση) είναι και πάλι εδώ!

Και τώρα; Τι κάνουμε τώρα Λαφαζάνη, Ζωή, Γιάνη; Συνεχίζουμε σε αυτή την παράνοια; Ή κάνουμε κάτι γι αυτό;
Ευτυχώς σας το έκανε πολύ εύκολο ο υπερφίαλος Αλέξης. 
Πρόταση εμπιστοσύνης λέει κατά τις 20 Αυγούστου! Μα καλά είναι τόσο ανόητος;
Αν ήμουν Λαφαζάνης, Ζωή, Γιάνης και όλοι οι λοιποί αντιρρησίες θα έδινα φυσικά ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση!
Δεν ανήκει η κυβέρνηση στον Τσίπρα! Ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ! Και ψηφίστηκε με άλλα πλάνα!
Φυσικά θα έδινα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι σε κάθε μνημονιακό νόμο θα ψηφίζω κατά!
Ας περνάει τους μνημονιακούς του νόμους με τα νέα του φιλαράκια της ΝΔ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ. Aυτή η εικόνα με τα αστειάκια με τον Μεϊμαράκη λίγο πριν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο, είμαι σίγουρος ότι έφερε αναγούλα σε πολύ κόσμο.
Κάθε νόμος προς όφελος του λαού θα έχει τη στήριξη τους, τα άλλα με τα νέα του συνεταιράκια.
Γιατί ενίοτε, στα φτηνά κόλπα, πρέπει να απαντάς αναλόγως.

Ψήφος κατά συνείδηση μεγάλε. 
Για να σε δούμε αν αντέχεις να κυβερνήσεις έτσι, με αυτούς που θα είναι σταθερά εκεί και θα σου πετάνε στα μούτρα συνεχώς ότι πρόδωσες τις αρχές σου και το πρόγραμμά σου.
Και ταυτόχρονα, προετοιμασία επιτέλους για τις εκλογές που αναπόφευκτα έρχονται και την οργάνωση όσων τυχόν Αριστερών έχουν απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζουν να υποστηρίζουν όσα έλεγαν και πριν 6 μήνες, κόντρα στο νέο ΠΑΣΟΚ του Τσίπρα.
 Ας απομείνει ο Τσίπρας με τους παλαιοΠΑΣΟΚους του ΣΥΡΙΖΑ, με τους παλαιοΔΗΜΑΡίτες, με όλους όσους ήθελαν τις καρέκλες και όχι την Αριστερή Διακυβέρνηση, η οποία πια είναι εμφανώς παρελθόν στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Κι ας οργανώσουν σύντομα ένα νέο κόμμα, να δώσουν μία ανακούφιση ρε παιδί μου, σε όσους δεν μπορούν να φανταστούν ότι ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι βγήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια σκατά με τους δωσίλογους!

Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος συνεχίζεται.
Κι αν ο Αλεξάκης εκβιάστηκε, δείλιασε ή πρόδωσε συνειδητά τον κόσμο που τον ψήφισε (δεν μας ενδιαφέρει πια τι από αυτά έγινε), το «λάθος» του δημοψηφίσματος, αυτό που έδωσε την ευκαιρία στο λαό να μετρηθεί με τον εαυτό του και να φανεί αντάξιος των περιστάσεων με το μεγαλειώδες ΟΧΙ του, είναι ακόμα εδώ.
Νομίζω ότι ο κόσμος θα βγάλει πολύ θυμό στη συνέχεια, και μεγάλη κόντρα!
Πέρασες, ανόητε, στους απέναντι και δεν θα διστάσουμε να σου επιφυλάξουμε την ίδια μοίρα με αυτούς.

Όσο για τη Ζωή, τον Γιάνη, τον Λαφαζάνη και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο τιμά ακόμα τα λόγια και τα παντελόνια του (σόρρυ Ζωή, για το σεξιστικό του σχολίου), προχωράτε άμεσα, δείξτε στο λαό ότι υπάρχει ακόμα αντίδραση ρε παιδί μου!
Ελπίδα δεν ξέρω, λεπίδα έχουμε ήδη, αλλά τουλάχιστον να μην πεθάνουμε προσκυνημένοι!
Ο Αλέξης δεν κατάλαβε ποιον λαό κυβερνά, εσείς οφείλετε να το θυμίζετε και να το υποστηρίξετε.

ΥΓ1: Φανταστείτε είναι τόσο εμφαντικό το προσκύνημα που τελείωσαν οι δικαιολογίες στον Σόϊμπλε να τρενάρει τη συμφωνία!

ΥΓ2: Το εμπεδώσαμε πια; Δεν έχουμε δημοκρατία. Όπως διάβασα στα σχόλια ξένου επιφανούς οικονομολόγου, γίναμε το τρίτο Ευρωπαϊκό Προτεκτοράτο μετά το Κόσοβο και τη Βοσνία. Η Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία δείχνει τα νύχια της.

ΥΓ3: Αυτός ο Τσακαλώτος, ο και καλά πιο αριστερός κι από τον Βαρουφάκη, δεν είναι το ακριβώς αντίθετό του; Κακοντυμένος, κακομοίρης σε εμφάνιση και εκφορά λόγου, πειθήνιος και χαμογελαστός στη συμφωνία-ταφόπλακα του ελληνικού κράτους. Γι” αυτό αρέσει τόσο πολύ στους Ευρωπαίους. Εκείνος ο Βαρουφάκης που τους θύμιζε πόσο λίγοι είναι σε όλα τους, δεν αντεχόταν.

ΥΓ4: Από Σεπτέμβρη θα γελάσουμε! Νομίζει ο ανόητος ότι έχει ακόμα λαϊκή στήριξη. Όταν δε θα μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο -όπως έπαθαν και οι προκάτοχοί του-, ίσως το πιάσει το μήνυμα. Βέβαια, μέχρι τότε, θα έχει συνηθίσει στην παρηγοριά της παρέας του Θοδωράκη, του Ψαριανού, του Μεϊμαράκη, ακόμα και του Βενιζέλου.
Πόσο κορόιδο πιάστηκες λέμε…
 Έρχονται ωραίοι καιροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...