Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Απίστευτη καταγγελία για κομπίνα με τη μισθοδοσία των βουλευτών.

by kalinda

Μια περίεργη καταγγελία από φίλο αναγνώστη μας βάζει σε πολλές σκέψεις!
Συγκεκριμένα καταγγέλλεται πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης επίτηδες προσπαθούν να καθυστερήσουν την ημερομηνία των εκλογών, ώστε στα τέλη του Αυγούστου οι βουλευτές να πληρωθούν τον μισθό του Σεπτεμβρίου, μήνα κατά τον οποίο δεν θα είναι πλέον βουλευτές.
Γεγονός που είχαμε δεί να συμβαίνει την προηγούμενη βουλευτική περίοδο, όταν στα τέλη του Δεκέμβρη 2014,  οι βουλευτές πληρώθηκαν το μισθό του Ιανουαρίου χωρίς να τον δικαιούνται.
Τι να πει κανείς! Αν όντως αληθεύει η πληροφορία τότε θα πρέπει να κάνουμε λόγο για βουλευτές λιγούρια που κρατάνε τη χώρα όμηρο για ένα επιπλέον μισθό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...