Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ "ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!

by olympiada 

Συνελήφθη ο Λιακουνάκος!!!
Ο ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ.
Ο ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ και ΕΚΛΕΚΤΟΣ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΑΜΑΡΑ.
Έπιασε άμεσα τόπο η έρευνα του Πάνου Καμμένου και οι Φάκελοι που εστάλησαν απ’ ευθείας στην δικαιοσύνη και όχι στο πλυντήριο της βουλής.
Έπιασε τόπο και η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού δια στόματος Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ότι οι εισαγγελείς θα έχουν την πλήρη ανεξαρτησία και την απόλυτη στήριξη για να χτυπήσουν ονόματα, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Την ειδηση  αποσιωπούν προκλητικά και επιδεικτικά οι νταβατζήδες στα πρωτοσέλιδα και τα κανάλια τους! Εάν αυτό είχε γίνει σε οποιαδηποτε δυτική χώρα, θα ηταν πρώτη ειδηση σε όλα τα δελτία.
Μιλάμε για έναν επιχειρηματία που διατηρούσε στενές σχέσεις με την πολιτική και μιντιακή εξουσία. Η ένοχη σιωπή τους λοιπόν, παραπέμπει και στην ροή της μίζας. Ως γνωστόν, ουδείς συγκαλύπτει την αλήθεια με το αζημίωτο.

Μιλάμε για μια υπόθεση που έσκασε τεκμηριωμένα από το 2013, αλλά έμενε στα συρτάρια για δύο ολόκληρα χρόνια.

Πάντως η αρχή έγινε, η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...