Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Εμπλοκή Μεϊμαράκη και στα εξοπλιστικά SONAC – Υποψήφια της ΝΔ η κόρη της εισαγγελέως της υπόθεσης.

Στοιχεία τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κυριολεκτικά «καίνε» τον Βαγγέλα λίγες μόνο ώρες πριν απο την προσφυγή στις κάλπες. Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να έκρυψε στο συρτάρι του (όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας), όχι μία αλλά δυο εισηγήσεις για τη μη παραλαβή εξοπλιστικού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου. Σύστημα για το οποίο ήδη είχαν πληρωθεί πάνω από 34 εκατ. €.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Δικαιοσύνη, ο κ. Μεϊμαράκης, ως υπουργός Άμυνας, φέρεται να «εξαφάνισε» τα έγγραφα που εισηγούνταν να κηρυχτεί η εταιρία
SONAC έκπτωτη και να σταλεί η υπόθεση στον εισαγγελέα.

Ερωτήματα προκύπτουν και για την εισαγγελέα Εφετών, Γιωργία Τσατάνη, η οποία χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση. Διότι ενώ έχουν ασκηθεί διώξεις στα μη πολιτικά πρόσωπα κι ενώ θα έπρεπε από τη στιγμή που «πέφτει» πάνω σε όνομα υπουργού, αμελητί να διαβιβάσει τη δικογραφία στη Βουλή, αυτό δεν έχει γίνει. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι  η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή. 
Ερωτήματα για την εισαγγελέα Εφετών προκύπτουν και για έναν επιπλέον λόγο. Η κόρη της είναι υποψήφια του κ. Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο Κρήτης. 
Επίσης στο τεύχος 82 του Hot Doc ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει την ανάμειξή της στη «σκιώδη» εκλογή Ντογιάκου ως προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, ενώ στο τεύχος 84 αποκαλύπτεται το δικαστικό «πραξικόπημα» της κ. Τσατάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ των Άγγελου Προβολισιάνου, Νίκου Σπυρόπουλου  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...