Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

«Έκλεισε» η συμφωνία με τους θεσμούς- Ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα-ανοίγει ο δρόμος για τα 2 δις

Μισή ώρα μετά τη 1:00 τα ξημερώματα έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα και τους θεσμούς και για τα 48 προαπαιτούμενα των δανειστών του 3ου μνημονίου. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται το 2ο πακέτο, δηλαδή τα κόκκινα δάνεια, οι αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, η διαμόρφωση των 100 δόσεων και οι συντελεστές ΦΠΑ.
Φαίνεται πως υπήρξε οριστική συμφωνία και τα μέτρα θα έρθουν μέχρι αύριο στη Βουλή, ώστε άμεσα (ακόμα και την Πέμπτη) να ψηφιστούν.
Αν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο την Παρασκευή θα ξεκινήσει η συζήτηση για την εκταμίευση των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, το πρώτο πακέτο της δόσης, αλλά και τα 10 δις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν το πέρας του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...