Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Γάλλοι προσύλητοι στο Ισλάμ οι τρομοκράτες. ΠΥΡΗΝΑΣ των τζιχαντιστών στο Βέλγιο.

Δύο από τους τρομοκράτες που έχασαν τη ζωή τους στο Παρίσι είχαν γαλλική υπηκοότητα και ζούσαν στο Βέλγιο δήλωσε ο εισαγγελέας του Βελγίου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Επίσης οι βελγικές αρχές συνέλαβαν πέντε πρόσωπα στη διάρκεια ερευνών σε κατοικίες στις Βρυξέλλες σε σχέση με τις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Όπως και οι προηγούμενοι δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων, από την σφαγή στην Τουλούζη εώς τους αποκεφαλισμούς στην Αγγλία, οι τέσσερις από τους δράστες της σφαγής στο Παρίσι ηταν Γάλλοι υπήκοοι που προσυλητίσθηκαν ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ από ιμάμηδες σε «νόμιμα» τζαμιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...