Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Χίλαρι Κλίνγκον

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο πιο λευκός και από τη Χιονάτη πρόεδρος κάνει άλλο ένα δώρο στους κατασκευαστές όπλων, λέγοντας πως σκοπεύει να παρακάμψει τη Γερουσία και να κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους για την αγορά όπλων.
Οι πωλήσεις όπλων έχουν πιάσει ταβάνι όπως καταλαβαίνεις, οι παρανοϊκοί χριστιανοφασιστοδεξιονεάντερταλς βιάζονται να αγοράσουν περισσότερα όπλα πριν να τεθούν σε ισχύ οι κανονισμοί.
Έχουν φρικάρει και πλέον είναι σίγουροι πως οι δημοκρατικοί -μουαχαχαχαχα, με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ όταν το ακούω αυτό το όνομα- τα έχουν κάνει πλακάκια με τους εξωγήινους της Χίλαρις Κλίνγκον(1) και θα τους πιάσουν στον ύπνο, ξεβράκωτους και άοπλους.
Η πιο διαδεδομένη θεωρία λέει πως θα τους απαγάγουν και θα τους οδηγήσουν σε ένα διαστημόπλοιο όπου θα τους τσιμπουκώνει κατ’ εξακολούθηση ο πρώην γαλαξιακός αυτοκράτορας Μπιλ Κλίνγκον μέχρι να εμφυτεύσει στα σάπια τους μυαλά πως η ασφάλεια της χώρας τους είναι διασφαλισμένη αρκεί να συνεχίσουν να ρίχνουν τις βόμβες στον υπόλοιπο πλανήτη, να κάνουν τα χρυσά παιδιά της Γουώλ Στρητ πλατινένια και γενικότερα τους πλούσιους πλουσιότερους και τους δυστυχισμένους ακόμα πιο δυστυχισμένους.
Κάτι σαν την σκηνή της πλύσης εγκεφάλου από την ταινία Κουρδιστό Πορτοκάλι, απλά με λίγο Σταρ Τρεκ και με τα παπάρια του Μπιλλάρα στη μάπα.
Αρκετά όμως με τους ρομαντισμούς, στο θέμα μας. Η Ευρώπη είναι σε καλά χέρια, ο Γιάνης κάνει κίνημα. Όσοι είχατε πακετάρει και ετοιμαζόσασταν να μεταναστεύσετε σε κάποια άλλη ήπειρο στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι απλά δύο τυχαίες λέξεις στην ίδια πρόταση που δεν σημαίνει τίποτα, μπορείτε να χαλαρώσετε.
Ο άνθρωπος που κατάφερε να μανιπουλάρει και να αδειάσει ακόμα και ο Αλέτσιπς, αν το πιστέψουμε, επιστρέφει για να μας σώσει.
Δεν ξέρω πώς σκοπεύει να το καταφέρει γιατί δεν κάθομαι να διαβάσω πέρα από τον τίτλο του άρθρου. Έχω πλέον αηδιάσει με όλες τις βρωμιές τους και δεν σπαταλάω δύο λεπτά από τον χρόνο μου για να διαβάσω σκουπίδια.
Στο μεταξύ, οι Σουηδοί εισάγουν τον όρο “Πασοκοποίηση» (2) για να περιγράψουν την συντριβή των σοσιαλδημοκρατικών παρατάξεων στην Ευρώπη, και το πόσο εύκολα ένα κόμμα που έπαιρνε για δεκαετίες πάνω από 30% πήγε κατά διαόλου.
Κάποιος πρέπει να πει στους Σουηδούς και στους υπόλοιπους παραδοσιακά “σοσιαλδημοκράτες» ότι το πρόβλημα δεν είναι πού θα καταλήξουν τα κωλοκόμματά τους, αλλά πού θα καταλήξουν οι λαοί τους.
Και θα μπορούσε να το έχει κάνει η αριστερά, αλλά εκεί παίζει η πραγματική πασοκοποίηση.
Τα αριστερά κόμματα ακολουθούν τα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, ξεπουλώντας τους ψηφοφόρους τους, κάνοντας πίσω και προδίδοντας ο,τι έλεγαν στον κόσμο, καταγγέλοντας όλη την ιδεολογία τους, σαν να πρόκειται για την εφηβική τους καύλα, που τους έκανε να πιστεύουν πως θα αλλάξουν τον κόσμο.
Όλα αυτά για χατίρι του λαού. Αλλιώς θα μας την πέσουν οι λαθρομετανάστες, μουσουλμάνοι, κομμουνιστές, εξωγήινοι, τρομοκράτες και θα μας πάρουν τα κινητά τηλέφωνα.
Κάπου και η χαζομάρα έχει τα όριά της όμως, οπότε ας αποδεχθούμε πως μας κυβερνάνε οι πιο έξυπνοι και οι πιο πλούσιοι, διορίζουν τους καλύτερους γλείφτες για βιτρίνα και μας δίνουν και το δικαίωμα να ψηφίζουμε κάποιους από αυτούς κάθε τέσσερα χρόνια, έτσι για το ξεκάρφωμα.
Αν γουστάρουν, φυσικά, διορίζουν απευθείας και κάποιον από τους πιο έξυπνους ή ρίχνουν καμιά κατραπακιά στα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων αν η κατάσταση το απαιτεί, ουσιαστικά όμως γιατί έτσι γουστάρουν.
Άντε, να ξυπνάμε και εμείς οι μ@λάκες που κάθε τόσο πιστεύαμε πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.
Καλώς μας βρήκε το 2016, ζήτω η επανάσταση του Γιάνη, προσοχή στα φλόκια από τις τεράστιες μάχες του Αλέτσι και κουράγιο σε όλους.
Α, και προσοχή στους εξωγήινους, στην εικονική πραγματικότητα και στην τεχνητή νοημοσύνη, αν και οι γήινοι, η πραγματική πραγματικότητα και η φυσική ηλιθιότητα κάνουν για την ώρα υπέροχα τη δουλειά τους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς από τη Σκανδιναβία
Βασίλης
(1) Κλίνγκον για τους μη-νερντς: Εξωγήινη ράτσα γνωστής τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας
(2) Από την σουηδική “Απογευματινή», μου το επεσήμανε ο φίλος Νίκος.
 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...