Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

O γύρος της Ευρώπης σε έξι μέρες!!!

Ευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για το ασφαλιστικό ξεκινά τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση. Οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας θα επισκεφθούν πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και θα ενημερώσουν τους ομολόγους τους για τις θέσεις της Αθήνας τόσο για το ασφαλιστικό αλλά και για το επόμενο βήμα, με το κλείσιμο της αξιολόγησης, την συζήτηση για την απομείωση του χρέους.
Στο πρόγραμμα των επισκέψεων του Ευκλείδη Τσακαλώτου περιλαμβάνονται έξι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Λισαβόνα, Ρώμη, Παρίσι, Ελσίνκι, Αμστερνταμ και Βερολίνο.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Υπουργού Οικονομικών έχει ως εξής:• Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016/Ρώμη/ κ. Πιερ Κάρλο Παντοάν, Υπουργός Οικονομικών Ιταλίας.
• Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016/Λισσαβώνα/κ. Μάριο Σεντένο, Υπουργός Οικονομικών Πορτογαλίας.
• Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016/ Παρίσι/ κ. Μισέλ Σαπέν, Υπουργός Οικονομικών Γαλλίας.
• Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016/ Ελσίνκι/ κ. Αλεξάντερ Στουμπ, Υπουργός Οικονομικών Φινλανδίας.
• Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016/Αμστερνταμ/ κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ, Υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας & Πρόεδρος του Eurogroup.
• Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016/Βερολίνο/ κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας.

Στις 14-16 του Γενάρη ο υπουργός Εργασίας θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει σε συνάντηση χωρών – μελών του ΟΟΣΑ. Στο περιθώριο της συνάντησης αυτής, ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα και Γαλλίδα ομόλογό του, σύμφωνα με κύκλους του Υπ. Εργασίας.
Στόχος των επισκέψεων και των επαφών είναι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση και να ξεκινήσει η συζήτηση για την απομείωση του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...