Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Εξαιρετικά ύποπτη η στήριξη Μητσοτάκη σε μία υπόδικη που εκβιάζει την Ελλάδα όπως εκβίαζε κάποιους πολιτικούς της.

Η υπόδικη Λαγκαρντ τορπιλίζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα, δικαιώνοντας τις υποκλοπές που αποκάλυπταν το σχεδιο του ΔΝΤ για κωλυσιεργίες με στόχο την προκληση ασφυξίας.
Μπορεί τα επίσημα στοιχεια της Eurostat να δικαιώνουν τις ελληνικες θεσεις και να εκθέτουν τις θεωρίες του ΔΝΤ, μπορεί σχεδόν σύσσωμη η Ευρώπη να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, ακόμα και ο Ομπάμα να κανει μια πρωτοφανή δηλωση στήριξης, το ΔΝΤ όμως συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.

Το γιατί, το εξηγούμε από το 2010. Το ΔΝΤ ειναι ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφεροντων που θησαυρίζουν καθε φορα που αυτο «επεμβαίνει» σε μία χώρα. Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, το ΔΝΤ κυριολεκτικά σώθηκε και απολαμβάνει δισεκατομμύρια κερδών, οπως φυσικά και τα όρνεα που το συνοδεύουν.
Διοικητές του ταμείου ορίζονται παντα εκβιαζόμενοι, οπως ο Στρως Καν ή η Λαγκαρντ, προκειμενου να υπηρετούν πειθήνια τα συμφεροντα αυτα και να απενεργοποιούνται πάραυτα εαν προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Όπως εγινε στην περίπτωση Στρως Καν.
Και εδω αρχίζει το υποπτο και ενδιαφερον της υπόθεσης. Απαραιτητη προϋπόθεση ειναι η ύπαρξη μιας κουστωδίας ντόπιων εκβιαζομενων πολιτικων για να παραδίδουν την χωρα αμαχητί στις ορέξεις του ταμείου,
Η Λαγκαρντ λοιπον που εκβιάζει το μισό πολιτικό συστημα μέσω της λίστας, απλως έδινε εντολές τα προηγούμενα χρονια, Δεν ειναι τυχαίο οτι το ΔΝΤ ανέχθηκε το σκανδαλο Βενιζελοτ – ΣΑΦΑ ή τις μαλτέζικες στοιχηματικές, διευρύνοντας ετσι τα επιχειρήματα εκβιασμών που διέθετε.
Πλεον εχει αποκαλυφθεί η εμπλοκή των ανωτέρω στην λιστα.
Ο κύριος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ όμως με ποια λογική παίρνει αναφανδόν το μέρος του ταμείου μαχαιρώνοντας την χωρα του;
Ειναι επικίνδυνα αφελής ή εκβιαζόμενος;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...