Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Ειδομένη φαρισαίοι «γαλαζοαίματοι» είναι η καθημερινότητα σας. Δείτε εξαθλιωμένους στην Βρετανία να κλέβουν νερά.

ΟΡΔΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ!
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΟΡΑ.
Εικόνες φρίκης στην Βρετανία της «Βασίλισας», του Μπάκιγχαμ, της «αυτοκρατορίας». Η «Ειδομένη» για την οποία εμείς ντρεπόμαστε και την έχουμε πρώτο θέμα καθημερινά στα κανάλια, δυστυχώς είναι η καθημερινότητα στην Βρετανία και αλλού, που κρύβεται τεχνηέντως πίσω από τις στολισμένες άμαξες και τα λοφία.
Αυτά που φέρουν οι κόκορες της ΕΕ που δεν χάνουν ευκαιρία να κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα. Φανταστείτε να συνέβαινε ένα τέτοιο περιστατικό στην Λέσβο. Πρώτο θέμα θα το είχαν οι βρετανικές εφημεριδες, που χρόνια παριστάνουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν.
Πρωτόγνωρες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον Μαραθώνιο του Λονδίνου καθώς δεκάδες άτομα έκλεψαν μπουκάλια με νερό που προορίζονταν για αυτούς που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο.
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ότι αρκετοί από αυτούς είχαν φέρει μαζί τους μέχρι και καρότσια προκειμένου να μεταφέρουν τα μπουκάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...