Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιδημάρχου Ιτέας προς την κ. Αικ. Κυριακοπούλου για την προσφορά της...

Αξιότιμη Κύρια Αικατερίνη Κυριακοπούλου,

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή προσφορά σας στην πόλης μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι γνωστό σε όλους ότι το κτήριο στην Ιτέα, στο οποίο στεγάζεται ο Δήμος είναι δωρεά σας.
Εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε, στην τότε Κοινότητα Ιτέας, την 4η Ιουνίου 1989 και δικαίως φέρει το όνομα «Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας».
Μετά από την επικοινωνία μας, όπου σας ενημερώσαμε για την ανάγκη επισκευής του κτηρίου, αποδεχθήκατε το αίτημα μας σχετικά με την παροχή της βοήθειας σας, που αφορά στην επισκευή, εξωτερική και εσωτερική βαφή ολόκληρου του κτηρίου καθώς και την συντήρηση του συστήματος κλιματισμού .

Με μεγάλη μας χαρά και σε συνέχεια :

(α) της υπ’ αριθμ. 04/10/23-3-2016 Ομόφωνης Απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητα Ιτέας, περί αποδοχής της δωρεάς ,
(β) της υπ’ αριθμ. 12/105/2016 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Δελφών,
(γ) το με αρ.πρωτ. 8402/11-4-2016 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Δελφών σχετικά με την επίβλεψη εργασιών επισκευής του κτηρίου,

όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες περί αποδοχής της δωρεάς.
Η προσφορά σας προς την Δημοτική Ενότητα Ιτέας, αλλά και κατ’ επέκταση τον Δήμο Δελφών, αποτελεί σημαντική βοήθεια για μας, στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε όλοι.
Το κτήριο του Δημαρχείου Ιτέας, αποτελεί κόσμημα και σημείο αναφοράς για την πόλη της Ιτέας.
Μέσω της δικής σας βοήθειας, θα αναδειχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτηρίου.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη προσφορά σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε σκέψη σας ή ιδέα σας.
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Με τιμή ,

Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Δημοτική Ενότητα Ιτέας

Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...