Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ολλανδική Εφημερίδα έκανε τον Ερντογαν Πίθηκο! Αν και οι πίθηκοι δεν δολοφονούν γυναικόπαιδα

Με τον τρόπο αυτό απάντησαν τα ολλανδικά ΜΜΕ στη σύλληψη της Ολλανδής δημοσιογράφου στην Τουρκία
Εκεί ακριβώς που τον πονάει χτύπησε η ολλανδική εφημερίδα De Delegraaf τον Ταγίπ Ερντογάν, ως απάντηση στη σύλληψη Ολλανδής δημοσιογράφου στην Τουρκία για κριτική κατά του Τούρκου προέδρου.
Η δυσανεξία στην οποιασδήποτε μορφής κριτική είναι πλέον γνωστή για τον Ταγίπ Ερντογάν και την κυβέρνηση της Τουρκίας.
Μετά την οδηγία που έδωσε το τουρκικό προξενείο στην Ολλανδία στους Τούρκους πολίτες να καταδίδουν οποιονδήποτε καταφέρεται εναντίον του Ερντογάν, ήρθε η σύλληψη της Ολλανδής -με τουρκική καταγωγή- δημοσιογράφου, Εμπρού Ουμάρ στην Τουρκία, με την κατηγορία των προσβλητικών σχολίων εναντίον του.
Η ολλανδική εφημερίδα De Delegraaf λοιπόν έκανε αυτό το οποίο ενοχλεί όσο τίποτε τον πρόεδρο της χώρας. Κριτική. Στο σημερινό πρωτοσέλιδο με τίτλο «Το μακρύ χέρι του Ερντογάν», ο Τούρκος Πρόεδρος εμφανίζεται ως πίθηκος που συνθλίβει την τουρκικής καταγωγής Ολλανδή δημοσιογράφο Εμπρού Ουμάρ και μαζί την ελευθερία του Τύπου.
Η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όμως για την εφημερίδα αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της καταπάτησης των δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...