Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ένταση και βαριές κατηγορίες για την ηγεσία Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ

Ζαλίστηκαν από το πολύ «Οξυγόνο» στο συνέδριο της ΝΔ και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.
Ένταση -με πολλά υπονοούμενα εκατέρωθεν- επικράτησε στο χώρο του Συνεδρίου της ΝΔ, με πολλούς απ' τους συνέδρους να κατηγορούν την ηγεσία Μητσοτάκη για αδιαφανείς και μη δημοκρατικές διαδικασίες.
Περίπου 50 «γαλάζια» στελέχη και υποψήφιοι της ΟΝΝΕΔ συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο χώρο, όπου διεξάγεται το Συνέδριο της ΝΔ, ζητώντας να πραγματοποιηθεί ανοιχτή καταμέτρηση των ψήφων, γεγονός που αρνήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή του κόμματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν ένταση και εκνευρισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορίες για την ηγεσία Μητσοτάκη είναι βαριές και έχουν να κάνουν με «εικονικές καταμετρήσεις», «ποσοστώσεις», “γραμμές” και για “κλειστά δωμάτια 4-5 ανθρώπων».
Χαρακτηριστική είναι η ατάκα συνέδρου: «Ο πρόεδρος άλλα είπε… μαγαζί το κάνατε»

 http://lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...