Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

311 ΑΓΡΟΤΙΚΑ ιατρεία χαρακτηρίζονται «Άγονα» και δίνουν 400 ευρώ επίδομα

Ο βουλευτής Φωκίδας κ. Η. Κωστοπαναγιώτου μας ενημερώνει ότι στα νέα της ημέρας (που δεν θα ακουσετε και δεν θα δείτε πουθενά, ουτε στην ΕΡΤ) η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ, που κατά τις "εκμυστηρεύσεις" Κουτσούμπα (του ΚΚΕ που κόπτεται μεταξύ άλλων και για την υγεία των πολιτών στις αγονες και ξεχασμένες τόσες δεκαετίες γωνιές της χώρας μας), στον ΣΚΑΙ, ότι "ο Τσίπρας (δήθεν) του ομολόγησε ότι δεν πιστεύει οτι θα καταφέρει να αλλάξει τίποτα!", προχωρά κάθε μέρα στην αλλαγή της κατάστασης και στην θεμελίωση του κράτους πρόνοιας και κοινωνικής διακιοσύνης σύμφωνα με τα πάγια αιτήματα, τους αγώνες και τις θυσίας της Αριστεράς.
"Υπεγράφη και από τον Υπουργό οικονομικών και σήμερα Τρίτη δημοσιεύεται σε ΦΕΚ, η απόφαση χαρακτηρισμού 311 αγροτικών ιατρείων ως ΑΓΟΝΑ και επαναφέρεται αυξημένο το επίδομα αγόνου (400 ευρώ) στους γιατρούς που θα υπηρετήσουν σε αυτά τα ιατρεία (και αναδρομικά απο το Φλεβάρη σε όσους γιατρούς υπηρετούν ήδη σε αυτα.
Διευκρινίζεται ότι το ποσό των 400 ευρώ θα ενσωματώνεται στον μισθό των αγροτικών ιατρών και θα είναι ανεξάρτητο από άλλα κίνητρα που μπορεί να παρέχονται, όπως το επίδομα σε στέγαση και σίτιση που χορηγείται σε συγκεκριμένα ιατρεία από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...