Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Κρύβουν τις φωτογραφίες από την συγκεντρωση των «Παραιτηθείτε» στον Λευκό Πύργο! Ανακούφιση για Κυριάκο

50 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ! Η Θεσσαλονίκη απέδειξε ότι διαθέτει ευφυείς πολίτες και όχι μαϊντανούς και ανθρώπινες ασπίδες απατεώνων.
Αποτυχία της συγκέντρωσης των #Παραιτηθειτε και στην Αθήνα. Ούτε 5000 κόσμο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν και γι' αυτό επικρατεί αγαλιαση και ανακούφιση  στο επιτελείο του Κυριακου Μητσοτακη.
Η συγκέντρωση ήταν καπελωμένη από το team των Σαμάρα-Γεωργιαδη  και μια επιτυχία της θα έφερνε σε δύσκολη εσωκομματική θέση τον πρόεδρο της ΝΔ.
Βεβαια η Ακροδεξιά παρέα της ΝΔ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα βρει πολύ σύντομα κάτι νέο για να του πριονίσει τη θέση και να κάνει πραγματικότητα τη Παρένθεση Κυριακου στην ηγεσία της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...