Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!
«Γραφείο Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Ιωάννη Δραγάτση. Καλείστε να επισυνάψετε σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή αρχείο των δανειοληπτών σας φυσικών ή νομικών προσώπων που έχουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις από το 2009 έως και σήμερα και με ελάχιστο ποσό 30 εκατ ευρώ.

Στο αρχείο να αναγράφονται όλα τα ποσά που έχουν καταβληθεί από τους οφειλέτες καθώς και τους νόμιμους εκπροσώπους αν πρόκειται για εταιρίες κατά την περίοδο των πληρωμών αλλά και την τρέχουσα περίοδο. Οι τράπεζες καλείστε εντός 5 ημερών να παράσχετε όλα τα στοιχεία».
Ήδη στα χέρια του εισαγγελέα Δραγάτση βρίσκεται λίστα με τις εταιρείες ή τα φυσικά πρόσωπα με τα μεγαλύτερα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια (τα φυσικά πρόσωπα τα πήραν εκ μέρους εταιρειών) με σκοπό να διαπιστωθεί όχι μόνο εάν έχουν υπεξαιρεθεί χρήματα από τα δάνεια αυτά αλλά και ποιες είναι οι ευθύνες των τραπεζών. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις από τις οποίες προκύπτει ξεκάθαρα η διαφυγή μέρους των δανείων στο εξωτερικό.
Η έρευνα έχει θέσει στο στόχαστρο δάνεια που δόθηκαν την τελευταία δεκαπενταετία με πρόχειρους υπολογισμούς ξεπερνούν τα 43 δισεκατομμύρια ευρώ. Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο τότε βουλευτής και νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παν. Κουρουμπλής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...