Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Η 5η ΥΠΕ επιχειρεί αφαίμαξη γιατρών απο το Νοσοκομείο Άμφισσας

Πριν λίγο καιρό όλοι διαβάσαμε για την άρνηση της γιατρού από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς να "υπακούσει" στην εντολή του Υπεάρχη Νέστορα Αντωνίου  να εκτελέσει  υπηρεσίες εξυπηρετώντας την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας και την τιμωρία της με 900€ πρόστιμο.
Φαίνεται ότι ΄τόχει χούι ο Νέστορας και τώρα στράφηκε, που αλλού, στο ΓΝ Άμφισσας και με εντολή του καλεί τους δυο Παιδίατρους να εκτελούν υπηρεσίες στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν γνωρίζω εάν θα αντιδράσουν οι δυο γιατροί ακολουθώντας  το παράδειγμα της συναδέλφου τους από την Λιβαδειά ή θα συναινέσουν. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιος πρέπει να βάλει "φρένο" στις "ιδιοφυής" αποφάσεις του Νέστορα Αντωνίου και του κάθε Αντωνίου.
Το Νοσοκομείο μας ψυχορραγεί. Γνωρίζω ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες μήπως και φέρουμε κανένα γιατρό στην περιοχή μας, έχουμε ενάμιση χρόνο κλειστή την Παθολογική, άλλο τόσο παραμένει "ακέφαλο" και ο Νέστορας το πάει παρακάτω με αφαίμαξη γιατρών.
Εάν υπάρχει τόση ανάγκη να εξυπηρετηθεί το Νοσοκομείο Λαμίας με παιδίατρους, γιατί ο κ. Νέστορας δεν στέλνει κάποιους από τα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας ή να ζητήσει να προσλάβει δυο γιατρούς  και να μην δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν. Ολοκληρος  Υπεάρχης είναι ...
Πάντως καλό θα ήταν και κάποιος από τα κεντρικά να ελέγξει λιγο τις αποφάσεις αυτού του διορισμένου υπαλλήλου... έτσι για να υπάρχει ένα μέτρο ... 


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...