Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

SIEMENS: Σε αυτούς δίναμε χρήματα στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ τελειώνει τους Μητσοτάκηδες

H Siemens παραδέχεται ότι χρηματοδοτούσε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Η γραμματέας του βασικού κατηγορούμενου για το σκάνδαλο με τις μίζες της SIEMENS, Μιχάλη Χριστοφοράκου, κα Τσακάλου ονοματίζει Αλογοσκούφη, Δούκα, Μητσοτάκηδες και άλλους, ενώ ο πρώην ισχυρός άνδρας της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα κάνει τον... Αλέκο κοροϊδεύοντας μπροστά στην κάμερα με προκλητικό τρόπο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνάντησε πάνω από 300 φορές τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)
Σε κατάθεση που δόθηκε στο Μόναχο περιγράφεται με συγκλονιστικές λεπτομέρειες πως έδινε τα μετρητά σε πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν πρέπει να χάσει κανένας.
 https://www.facebook.com/omada.mnimis/videos/729319027234159/
 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...