Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στη Λουιζιάνα – Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες


Λίγες μέρες μετά το μακελειό στο Ντάλας, όπου σκοτώθηκαν 5 αστυνομικοί από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, ένα ακόμα περιστατικό, αυτή τη φορά στη Λουιζιάνα και το Μπατόν Ρουζ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση μεταξύ της αστυνομίας και του πληθυσμού στις ΗΠΑ, είναι τουλάχιστον τεταμένη. 
Φόβους για τρεις νεκρούς αστυνομικούς μετά από πυροβολισμούς στο Μπατόν Ρουζ της Λουζιάνα, εκφράζουν οι αστυνομικοί. Ο Δήμαρχος του ανατολικού Μπατόν Ρουζ, τόνισε ότι οι αρχές προσπαθούν ακόμη να ελέγξουν την κατάσταση, ενώ συμπλήρωσε ότι “πιθανότατα έχουμε τρεις νεκρούς αστυνομικούς”. 
Ένας μάρτυρας μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο έκανε λόγο για έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα και με κουκούλα που πυροβολούσε αδιάκριτα περπατώντας στους δρόμους της περιοχής. Η αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους προς το αστυνομικό τμήμα.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...