Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ Σύγκρουση στη ΝΔ. Δύσκολα ο Κυριάκος θα φτάσει ως την παρέλαση του Οκτώβρη

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στη Νεα Δημοκρατια μετά το φιάσκο της εξεταστικής και της ιστορικής κοινοβουλευτικής αποτυχίας. Ο Mr Harvard εχει τεθεί σε τροχιά αμφισβήτησης των ικανοτήτων του ως στρατηλάτης, ενώ οι γλύφτες του περιβάλλοντός του, θεωρούν ως υπεύθυνο του φιάσκου ( όλοι πλέον αποδέχονται ότι υπήρξε φιάσκο), οχι φυσικά την προεδράρα τους, αλλά τον ακροδεξιό γλύφτη-γυμνοσάλλιαγκα αντιπρόεδρο, γιατί λέει ότι αυτός τον έπεισε να προχωρήσει η ΝΔ στην πρόταση για εξεταστική λέγοντάς του οτι θα περάσει απο τη βουλή.
Ο Mr Harvard το κατάπιε αμάσητο και το αποτέλεσμα γνωστό. Όχι μόνο δεν πέρασε η προταση, αλλα η ΝΔ υπέστει την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ήττα της ως σημερα καθώς ειναι η πρώτη της προταση που πήρε τόσες λίγες ψήφους απο το 1974.
Λάβρος κατά  Κούλη και ο  πάλαι ποτέ βουλευτής της ΝΔ και νυν Καρατζαφερικός ακόλουθος, Παναγιώτης Ψωμιάδης,  ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε την σημερινή ΝΔ υπό την ηγεσία Κυριάκου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ως «offshore εταιρεία της πραγματικής Ν.Δ.».
Στα μεταξύ τους πηγαδάκια  οι νεοδημοκρατες βουλευτές πιστεύουν πως ο Κυριάκος δεν θα προλάβει ούτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σαν αρχηγος αν συνεχίσει σε αυτο το μοτίβο.
Ο δε Σαμαράς απο την άλλη, τρίβει τα χέρια του γιατί του πάνε όλα "δεξιά" και η επιστροφή του στη θέση του Κούλη (νομίζει) ειναι πιο κοντά απο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...