Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ: Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο την Δευτέρα 22 Αυγούστου

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 19.00 συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ.Ιτέας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 παρ. 3 του Ν. 3852/2010με θέματα:

1. Γνωμοδότηση περί ονομασίας οδού στην πόλη της Ιτέας ως «Κωνσταντίνου Μπακογιάννη» (εξ αναβολής).
2. Εισήγηση για τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Ιτέας στο Ο.Τ. 110A (αίτηση κας Ανάγνου-Ανδριώτου Χάρις).
3.
Επί αιτήσεως των Σχολών Οδηγών της Δ.Κ. Ιτέας (εξ αναβολής).

4. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕΣ-ΠΑΓΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ» στην Γεωργακοπούλου Βάγια του Ιωάννη επί της οδού Καποδιστρίου αριθμ. 95 στην Δ.Κ. Ιτέας.
5. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της «Ι. ΚΑΨΑΛΗΣ-Κ. ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου αριθμ. 55 στην Δ.Κ. Ιτέας.
6. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου αυτών στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» της «Α.Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.Ξ.Τ.Ν.Ε.Β.Ε..» που βρίσκεται εντός ξενοδοχείου στην οδό Λ. Ηρώων αριθμ. 6 στην Δ.Κ. Ιτέας.
7. Επί αιτήματος με αριθμ. πρωτ. 15470/24-6-2016.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου   της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...