Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ"...ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, το πρόγραμμα των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ περιλαμβάνει μια διαφορετική εκδήλωση. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια (ή και απλά παπούτσια), παίρνουμε κάποια τρόφιμα (συμβολικά) που δεν αλλοιώνονται και δηλώνουμε συμμετοχή στον «γύρο της Αγίας Ευθυμίας», μια διαδρομή περίπου 2 χλμ. στα σοκάκια του χωριού. Δεν χρειάζεται να τρέξουμε όλοι, αυτό ας το κάνουν όσοι μπορούν. Όσοι δεν μπορούν να τρέξουν, αρκεί να βρεθούν στην αφετηρία κι από εκεί απλά ας περπατήσουν...
Αυτό που έχει σημασία είναι να συμμετάσχουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να προσφέρουμε ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσουμε εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.
Ας βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στην αφετηρία, στην πλατεία της Αγίας Ευθυμίας, το Σάββατο 6 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...