Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια στην ΝΔ. Γιά ακόμη μια φορά στο πλευρό του υπόδικου Αλαφούζου.

Εκεί στην ΝΔ του Μητσοτάκη  δεν υπάρχει σταματημός πλέον στον κατήφορο που έχουν πάρει. Είναι φανερό πλέον που πάει το πράγμα και δεν το κρύβουν άλλωστε. Για ακόμη μια φορά στέκονται στο πλευρό της διαπλοκής και των νταβαντζήδων,με ανακοινωση που επαναλαμβάνει όσα ισχυρίστηκε ο Αλαφούζος στην δήλωση του για την δέσμευση της περιουσίας του. Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια.
 Διαβάστε την ανακοίνωση και βγάλτε συμπέρασμα:
«Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. Αυτό ισχύει και για την παραγγελία που αφορά στον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” κ. Γιάννη Αλαφούζο. 0 έλεγχος πρέπει να γίνει. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό επίκειται, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η χορήγηση αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Και, βέβαια, είναι καλά γνωστό ότι στο πεδίο αυτό οι έως τώρα χειρισμοί της Κυβέρνησης έχουν έντονη οσμή απόπειρας χειραγώγησης της ενημέρωσης. Κατά συνέπεια, οι μεθοδεύσεις της και η χρονική συγκυρία δημιουργούν εύλογο προβληματισμό».
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...