Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Σήμερα η τελική λίστα με τους «μνηστήρες» των τηλεοπτικών αδειών – Οριστικά εκτός το Mega

Εντός της ημέρας αναμένεται να έχουμε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την ανακοίνωση της τελικής λίστας των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Αναμένεται επίσης να γίνει γνωστή και η ακριβής ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία.

Την ίδια ώρα πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρουν ότι το Mega, βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασιών τηλεοπτικής αδειοδότησης, μιας και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι εταιρείες που «κόπηκαν» στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν στην τελική φάση καθώς συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...