Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΔΕ ΙΤΕΑΣ: Πρόσκληση στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής της Δημόσιας βιβλιοθήκης Ιτέας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:00’ να προσέλθετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας στην πρώτη (1η) συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας, στα θέματα ημερησίας διάταξης: 
   1. Ενημέρωση για τη συμμετοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας – Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» στο Δίκτυο Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης...
και στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 για παιδιά που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας. 
   2. Προετοιμασία και οργάνωση για τη Γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Εθνικής Βιβλιοθήκης που θα διαρκέσει δύο ημέρες (15/9/και 16/9 ή 16/9 και 17/9.

 Η Πρόεδρος της Επιτροπής
Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...