Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Απαγόρευσαν τα Μπουρκινι και από παραλίες της Κορσικής

0 Δήμαρχος του χωριού Sisco της Κορσικής  Pierre-Ange Vivoni απαγορευσε απο σημερα Τρίτη τα bourqinis στις παραλίες του Δήμου του μετά απο το σοβαρό τραυματισμό 7 ατόμων απο οργισμένους Μουσουλμάνους συζύγους.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν οταν εξοργισμένοι μουσουλμάνοι σύζυγοι επιτέθηκαν σε λουομενους, επειδή έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά τους.
Οι μουσουλμάνοι αποκαλώντας «πορνες» τις γυναίκες που φορούσαν μπικίνι προκάλεσαν εκτροπα καίγοντας 3 αυτοκίνητα και στέλνοντας στο νοσοκομείο 7 άτομα, και η κατάσταση τελικα ομαλοποιηθηκε μετά απο επέμβαση της Αστυνομίας .
Ο δήμαρχος της πόλης κατήγγειλε και κάποιες ανθρωπιστικές οργανώσεις που ενώ ανέχονται την καταπίεση των γυναικών , έδειξαν επιλεκτική ευαισθησία κατα της απόφασης του να απαγορεύσει τα Μπουργκινι
 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...