Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Αλέξ. Κυριακίδης: "...Τουριστική ανάπτυξη και διαλυμένα νοσοκομεία δεν πάνε μαζί!"

Aίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση του γιατρού-χειρούργου στο Γ.Ν. Άμφισσας Αλέξανδρου Κυριακίδη, στην σελίδα του στο facebook σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας στην Φωκίδα, παραμονή μάλιστα της γιορτής του 15Αύγουστου. Ο κ. Κυριακίδης θέλοντας προφανώς να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και ειδικά στο ΓΝ Άμφισσας, έγραψε το κειμενο που ακολουθεί:
"Από τη μία θέλουμε τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας και πράγματι έχει έρθει πολύς κόσμος στη Φωκίδα για 4 ήμερο και έκανε διάφορες δραστηριότητες και μ.......ς,
από την άλλη έχουμε το Νοσοκομείο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρόνιων και οξέων περιστατικών των ντόπιων, άλλα ειδικά στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων της πρωτεύουσας της χώρας,όπου είναι συγκεντρωμένα τα 90% των νοσοκομείων της Ελλάδας, και οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι εδώ και κάνουν διακοπές και ταυτοχρόνως "βρίσκονται" στην Αθήνα για νοσοκομειακή περίθαλψη! Τουριστική ανάπτυξη και διαλυμένα νοσοκομεία δεν πάνε μαζί!"
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...