Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

"Αλλος οδηγούσε το ταχύπλοο, άλλος παίρνει την ευθύνη"

"Ο Στέλιος μεγάλωσε στη θάλασσα. Από μικροί είμαστε μέσα σε καΐκια. Ηταν έμπειρος χειριστής... Δεν πιστεύουμε τα όσα ακούμε για το ποιός οδηγούσε". Αυτά λέει στον "Ελεύθερο Τύπο" ο Μίλτος Τρίμης, αδελφός του 56χρονου Στέλιου που έχασε τη ζωή του στην σύγκρουση του καϊκιού του με το ταχύπλοο στην Αίγινα.Ο ίδιος αναφέρει πως "η λάντζα ήταν ένα μέτρο μεγαλύτερη από το ταχύπλοο. Ηταν εννιά μέτρα. Σκεφτείτε λοιπόν με τι ταχύτητα έτρεχε το ταχύπλοο για να προκαλέσει τέτοια ζημιά στο καΐκι του Στέλιου. Ο αδερφός μου πάντα πηγαίνει σιγά για να ευχαριστηθεί ο κόσμος το δρομολόγιο. Δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω ήταν ότι οδηγούσε ο 77χρονος. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας με προβλήματα υγείας να είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα. Εκτιμώ ότι οδηγούσε άλλος και ανέλαβε την ευθύνη ο 77χρονος. Είχε άλλωστε το χρόνο να το σκεφτεί αφού διέφυγε μετά το περιστατικό. Ενδεχομένως ο χειριστής να ήθελε να κάνει φιγούρα περνώντας ξυστά από το καΐκι. Χάσαμε τον άνθρωπό μας τόσο άδικα". 
Οι δηλώσεις αυτές του Μίλτου Τρίμη έρχονται να προστεθούν στα αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό δυστύχημα, ανάμεσα στα οποία για το μυστήριο που περιβάλλει τους υπόλοιπους επιβαίνοντας στο ταχύπλοο.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...