Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ – ΜΑΡΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η ανάπτυξη και προώθηση του ιατρικού και του ιαματικού τουρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά και του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα…
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης συζητήθηκε η μεταξύ συνεργασία των δυο υπουργών για την υλοποίηση κοινών, άμεσων και μελλοντικών δράσεων που βρίσκονται, επίσης, στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της πολιτικής εξωστρέφειας της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν δράσεις με στόχο την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού ιατρικού τουρισμού, το πλαίσιο ανάπτυξης των ιατρικών τουριστικών προϊόντων και η ανάπτυξη του τουρισμού που αφορά τα κέντρα αποκατάστασης. Επίσης, στο πλαίσιο της στρατηγικής του υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, συζητήθηκαν προτάσεις και σχέδια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ιαματικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας για την προώθηση και προβολή του θεματικού τουρισμού, συζητήθηκε αίτημα από ενδιαφερόμενους διοργανωτές διεθνών ιστιοπλοϊκών αγώνων στην Ελλάδα του επιπέδου America’ s Cup.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, από το υπουργείο Τουρισμού, ο γγ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, η διευθύντρια του γραφείου της υπουργού, Αγγελική Χονδροματίδου και η νομική σύμβουλος, Ευριδίκη Κουρνέτα, ενώ από το υπουργείο Εξωτερικών, οι συνεργάτες του κ. Μάρδα, Νίκος Χρήστου και η Σοφία Κιβρακίδου.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...