Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Υπο διάλυση η Τουρκία-Νεες βομβιστικές επιθέσεων στη Κουρδική Τουρκία

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι 217 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 85 αστυνομικών, τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην πόλη Ελαζίγ της Τουρκίας.
Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, για τις επιθέσεις ευθύνονται Κούρδοι μαχητές.
Ο Γιλντιρίμ μιλώντας στην πόλη Ελαζίγ, μετά την επίσκεψη του στο αρχηγείο της αστυνομίας που βρέθηκε στο στόχαστρο της επίθεσης, υποστήριξε ότι οι μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) πραγματοποιούν τυφλές επιθέσεις αυτοκτονίας σε όλη τη χώρα όποτε είναι δυνατό και ότι η Άγκυρα έχει αυξήσει το επίπεδο του συναγερμού έπειτα από τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις.
Να σημειώσουμε ότι η επίθεση αυτή ήταν η δεύτερη σε λιγότερο από 24 ώρες με στόχο την αστυνομία στην νοτιοανατολική Τουρκία. Νωρίτερα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 73 τραυματίστηκαν, όταν παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Βαν.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...