Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Ο τ. Διοικητής της DIA ρημάζει την Κλίντον για την ίδρυση του ISIS

Ο στρατηγός Michael Flynn, πρωην διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου και μέλος των Δημοκρατικών (!) κατακεραύνωσε την διοίκηση Ομπάμα και προσωπικά την ΧίλαριΚλίντον για την ίδρυση και στήριξη του ISIS, της Αλ Κάιντα και της…Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο.
Ο στρατηγός που λόγω θέσης γνώριζε όλες τις κινήσεις, ήταν ο άνθρωπος που έκανε την κινητοποίηση στις ένοπλες δυνάμεις ωστε να αποφευχθεί η επέμβαση στην Συρία που διακαώς επιχειρούσε η Κλίντον.
Η παρέμβαση του στρατηγού που είχε τοποθετηθεί μάλιστα σε αυτή την κορυφαία θέση από τον Ομπάμα, δεν επιδέχεται αμφισβητηση και δημιουργεί νέα δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...