Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Ο αγώνας που θα μείνει στην ιστορία των ολυμπιακών αγώνων #Rio2016 Μπικίνι εναντίον μαντίλας (φωτο-βίντεο)

Ο αγώνας βόλεϋ στο Ριο των αντιθέσεων: Μπικίνι οι Γερμανίδες, μαντίλες οι Αιγύπτιες.Η αντίθεση της εικόνας στην άμμο, άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα beach volley στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και την αντίστοιχη της Αιγύπτου.
Από τη μία οι Γερμανίδες με αποκαλυπτικά μπικίνι και από την άλλη οι αθλήτριες της Αιγύπτου φορώντας φόρμες από την κορυφή έως τα νύχια.
Το δίδυμο των Λούντβιχ και Βάλκενχορστ επικράτησε 2-0 σετ των Μοάγουαντ και Ελγομπέσι όμως αυτό που τράβηκε την προσοχή όλων, ήταν η ενδυματολογική διαφορά.
Είθισται οι γυναίκες στο εν λόγω άθλημα να αγωνίζονται με μπικίνι. Παρόλα αυτά έπειτα από αίτημα της ομοσπονδίας της Aιγύπτου, δόθηκε η άδεια στις αθλήτριες να φορέσουν ότι επιθυμούν.
Αυτό δεν ήταν άλλο από το να βάλουν μαντίλες και να ντυθούν… ολόκληρες καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους, όπως προστάζει η θρησκεία τους.
Για την ιστορία να σημειώσουμε και την μεγάλη ξεφτίλα των σουνιτών οι οποίοι έβαλαν "μωσαίκό" στο ...beach volley! 
https://twitter.com/tansimnews/status/762684679161978880


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...