Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Οι VAVOURA BAND, στις 10 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά αναμένεται να είναι η Τετάρτη 10 Αυγούστου. Για πρώτη φορά στην Αγία Ευθυμία και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2016, οι VAVOURA BAND, το γνωστό ροκ συγκρότημα που παραμένει στην πρώτη γραμμή από το 1976 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, θα δώσει μια μοναδική συναυλία.
Η Αγία Ευθυμία θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να απολαύσει αλλά και να τιμήσει ένα δικό της παιδί, τον κιθαρίστα Γιάννη Δρόλαπα, μια από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής ροκ σκηνής και από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος αλλά κι όλοι όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα σπουδαίο συγκρότημα. Το έτερο ιδρυτικό μέλος -που θα είναι κι αυτός μαζί μας την Τετάρτη το βράδυ- είναι ο γνωστός Τζώνυ Βαβούρας. Στην παρέα θα βρίσκεται και ο ντράμερ Θωμάς Ανδρέου. Μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν παραδοσιακά κομμάτια σε ροκ εκτέλεση και θα παίξουν διάφορα όργανα.
Αυτή τη διαφορετική βραδιά δεν θα πρέπει να την χάσει κανείς, άλλωστε δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στον τόπο μας. Θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε πραγματικά κορυφαίους μουσικούς.

Τετάρτη 10 Αυγούστου και από ώρα 9 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...