Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑ ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΩΡΑ...!!! (μερος 1ο)


Τι θυμήθηκα τώρα ρε παιδιά…
θυμήθηκα ότι μέγας διδάσκαλος του neoliberalιsm παρέα με τον θιασώτη της NWO (βάστα ΔΝΤ) Μπάμπη, δικαιολογούσαν την ιλιγγιώδη αύξηση των διοδίων (πλήθος σταθμών και καταβαλλόμενο τίμημα), στις κατ’ όνομα μόνον, εθνικές οδούς.

Μας έλεγαν με, ύφος σοβαρό δασκαλίστικο, ότι τόσα χρόνια λέει πληρώναμε πολύ λίγα διόδια…για αυτά τα έργα. Δεν πληρώσαμε ποτέ την πραγματική αξία διότι τάχα οι πολιτικοί μας έκαναν χατίρια και εμείς ως ανώριμοι απλοί πολίτες αποδεχόμασταν συνειδητά αυτά τα δωράκια.
Τώρα έλεγε ο σοφός Άρης το πράγμα έφθασε στο σημείο όπου καλούμαστε όλοι εμείς να πληρώσουμε αυτά που τόσα χρόνια αποφεύγαμε.
Έβγαζαν στον μπερντέ και τους γνωστούς τηλεπολιτικάντηδες οι οποίοι με πένθιμο ύφος διαπίστωναν ότι φταίμε εμείς και φευ…ήρθε η ώρα να πληρώσουμε την λυπητερή (την δική τους όπως πάντα)
To story ήταν ωραία στημένο, η συλλογική ευθύνη βολεύει όταν τα ρίχνεις στους «απλούς πολίτες» (βλ. Πάγκαλος «μαζί τα φάγαμε»), καταδικάζεται όμως ως ναζιστικό βδέλυγμα όταν κατηγορείς συλλήβδην πολιτικούς ή δημοσιογράφους.
Ας του πει λοιπόν κάποιος του Άρη ότι και αυτοί λυμαίνονταν τις δημόσιες συχνότητες επί πολλά χρόνια χωρίς να καταβάλουν το πραγματικά οφειλόμενο αντίτιμο. Οπότε ήρθε η ώρα που πρέπει να πληρώσουν.
Να πληρώσουν διότι τόσα χρόνια σε αγαστή συμπαιγνία με τους πολιτικούς και απολύτως συνειδητά γνώριζαν ότι δεν κατέβαλαν ποτέ τα οφειλόμενα.
Και μην ακούσω τίποτα μ@λ@κιες του τύπου τα πατσιζαμε με χρόνο παρουσίασης των πολιτικών κομμάτων.
Αυτές οι παπάρες δεν περνάνε, οι συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό και όχι τσιφλίκι των εκάστοτε κομματαρχών με τους οποίους πορεύονταν χέρι χέρι οι δημοσιοκάφροι στο απίστευτο τσίρκο της μεταπολίτευσης.

RBF69

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...