Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιός είπε ότι οι δισεκατομμυριούχοι είναι με τους Ρεπουμπλικάνους. 20πλάσια τα δισεκατομμυρια χρηματοδότησης της Hillary κατά του Trump!

Υποτίθεται ότι οι λεφτάδες και κυρίως οι πάμπλουτοι δισεκατομμυριούχοι στηρίζουν κυρίως τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά σε αυτές τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ 20πλάσιοι δισεκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν την Hillary σε σχέση με τον Trump.
Η πλουτοκρατία…δηλαδή είναι μαζί με την πολιτική φεουδαρχία της οικογενειοκρατίας που εκφράζουν οι Clinton.
Με βάση τα στοιχεία που έχουν δωθεί και αναλυθεί μέχρι τώρα (και βλέπετε συνοπτικά στους δύο πίνακες) η Hillary έλαβε 21,1 εκατομμύρια δολάρια από 17 δισεκατομμυριούχους που βρίσκονται στον κατάλογο Bloomberg Billionaires Index, ενώ ο Trump έλαβε μόλις 1,02 εκατομμύρια από 12 εξ’ αυτών στον κατάλογο.
Και «διατί να κρύψωμεν άλλωστε» το γνωστό γκανγκστερικό αρχιλαμόγιο George Soros έδωσε τα περισσότερα στην Hillary, κάπου 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο James Simons που βλέπετε στη δεύτερη θέση να έχει δώσει 7 εκατομμύρια δολάρια είναι πρώην στέλεχος της NSA (βεβαίως βεβαίως) και συνιδρυτής του hedge fund Renaissance Technologies.
Κάτι συμπτώσεις όμως !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...