Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Το πρώτο debate

Ολοκληρώθηκε στις 5:30 το πρωί της Τρίτης το πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο  έγινε στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης, και κράτησε 90 λεπτά.
Το CNN Greece μετέδωσε ζωντανά, με διερμηνεία στα ελληνικά, την πολυαναμενόμενη τηλεμαχία. Συντονιστής ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος του NBC, Lester Holt.

Σχόλιο: Το ήρεμο κλίμα κράτησε για λιγότερο από 20 λεπτά. Αμέσως μετά άρχισαν οι αντεγκλήσεις και τα υπονοούμενα για τον Μπιλ Κλίντον. Ο παρουσιαστής επιχειρεί να πάει στη δεύτερη ερώτηση όμως οι δύο υποψήφιοι έχουν "ξεφύγει" βάζοντας και την αντιμετώπιση του ISIS στο "παιχνίδι".

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης στη διεύθυνση που ακολουθεί:
https://www.facebook.com/cnn.greece/videos/1629313784032689/ 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...