Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

246 εκατ.€ θα μπουν στα κρατικα ταμεία από την Δημοπρασία Αδειων.

Μετά από έναν μαραθώνιο που διήρκησε 64 ώρες ανακοινώθηκαν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, οι οποίες στο σύνολό τους πωλήθηκαν 246.000.000 ευρώ.
Τα επιχειρηματικά σχήματα που εκπροσωπούν τον ΣΚΑΙ, την εταιρία του κ. Καλογρίτσα, του ΑΝΤ1 και του κ. Μαρινάκη είναι οι νικητές του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.
Η πρώτη άδεια πήγε στον ΣΚΑΙ με 43,6 εκατομμύρια.
Η δεύτερη με 52,6 στον κ. Καλογρίτσα.
Η τρίτη με 75,9 στον κ. Κυριακού.
Η τέταρτη με 73,9 στον κ. Μαρινάκη.
 Για απολύτως επιτυχημένη διαδικασία έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας τονίζοντας πως από σήμερα μπαίνει τέλος σε 27 χρόνια ανομίας. Μίλησε για ιστορική αλλαγή στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας, πράγμα που αποτελούσε απαίτηση του ελληνικού λαού επί δεκαετίες και ήταν βασική δέσμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στον διαγωνισμό ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως «η υλοποίηση ενός κρυστάλλινου διαγωνισμού, που θα αποτελέσει πρότυπο για την προσέλκυση κεφαλαίων στο μέλλον μεγιστοποιώντας το εκάστοτε τίμημα υπέρ του Έλληνα φορολογούμενου, απαίτησε σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ηθικό που ξεπερνούν την απλή αίσθηση του καθήκοντος, από δεκάδες ανθρώπους, ο καθένας από τους οποίους συνέβαλε καίρια για να φτάσουμε στη σημερινή μέρα».
Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στο να διεξαχθεί με επιτυχία ο διαγωνισμός.

Δείτε τα ποσά:
 


Δείτε όσους κόπηκαν και τις προσφορές τους:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...